Si continua navegant entenem que accepta l'ús de cookies.    


Avís legal

El titular d'aquest lloc web és FONT & ROSELL ADVOCATS, SLP , amb domicili a la Ronda F. Camprodon, 28-30, baixos, interior, i CIF núm. B62627070. Podrà dirigir-se al departament d'atenció al client de FONT & ROSELL ADVOCATS, SLP mitjançant correu ordinari o un correu electrònic a l'adreça administracio@fontroselladvocats.cat, o bé al telèfon 93 889 22 02.

FONT & ROSELL ADVOCATS, SLP posa a la seva disposició la informació sobre les seves activitats, productes i serveis a través d'aquest lloc web. L'accés al lloc web és gratuït, existeixen determinats serveis als quals es podrà accedir d'acord amb les seves respectives condicions particulars d'ús, en les quals en tot cas es recullen els preus del producte o servei, indicant si s'inclouen o no els impostos aplicables i, si s'escau, les despeses d'enviament.

Queden reservats per FONT & ROSELL ADVOCATS, SLP tots els drets de propietat industrial i intel·lectual. L'accés als continguts del lloc web no implica concessió de llicència d'ús dels indicats drets i, excepte autorització expressa dels seus titulars, queda prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o comunicació pública d'acord amb la legislació espanyola vigent.

FONT & ROSELL ADVOCATS, SLP no es responsabilitza, ni garanteix que la informació del seu lloc web sigui completa, exacta i que estigui totalment actualitzada. FONT & ROSELL ADVOCATS, SLP no respondrà dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin causar-se a qui hagi accedit i utilitzat els continguts del seu lloc web o d'uns altres als quals s'hagi dirigit des del mateix.

Aquesta informació legal es completa amb la Política de Protecció de Dades Personals, amb les Condicions Generals d'Ús del lloc web i, si escau, amb les Condicions Particulars de cada producte o servei recollides en qualsevol dels llocs web de FONT & ROSELL ADVOCATS, SLP.